Uitgelicht

De extra’s van Europe Sign Centre.

In deze rubriek treft u in iedere uitgave van E.S.C. Web een beschrijving van een produkt dat wij graag onder uw aandacht brengen. Ter gelegenheid van dit eerste nummer van E.S.C. Web willen we graag het uitgebreide assortiment van Europe Sign Centre belichten
Naast het standaard assortiment kunt u bij ons namelijk ook terecht voor vele extra’s. Zo kunnen bijvoorbeeld afwijkelnde afmetingen op aanvraag geleverd worden en kunt u kiezen voor een “recht” in plaats van “softline” profiel, een “brute” of een “RAL” kleuren gespoten versie en een lexaan fond i.p.v. van een acrylaat fond.
Zo veelzijdig als de mogelijkheden voor de uitvoering zijn ook de mogelijkheden voor de lichtbak zelf. Europe Sign Centre levert namelijk ook diabakken, lichtbakken met ingebouwde schemerschakelaar, lantaarnpaal lichtbakken (inclusief rvs montagebeugels en smeltzekering), lichtbakken die speciaal geschikt zijn voor plaatsing op het dak van een gebouw (inclusief constructie, betonnen fundatieblokken en dakbeschermings matten). Indien u specifieke informatie wenst over de (technische) mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.